Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 24/6

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι αύριο Τετάρτη, στις 10 η ώρα το πρωί, μέλη της ομάδας μας θα μαζευτούν στην Πύλη Μαγγιόρε για να βοηθήσουν εθελοντικά στον καθαρισμό του οικισμού του Κάστρου. Γιαυτό όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.




Εξάλλου, επειδή αύριο είναι η μέρα του Αη Γιάννη του Φανιστή, η συνάντηση της ομάδας μετατίθεται εκτάκτως την Πέμπτη, η ώρα 8.30 στο Μπεντέμι. Την Τετάρτη το βράδυ, μέλη της ομάδας μας θα ενωθούν με τους κατοίκους του Κάστρου στην περιοχή της Κρύας Βρύσης - Μπεντέμι για να βιώσουν από κοντά το έθιμο αυτό. Όσοι πάλι μπορειτε να έρθετε ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε μαζί μας.



Τέλος, στην συνάντηση της Πέμπτης θα υπογραφεί το καταστατικό με τις τελικές αλλαγές που συμφωνήθηκαν να γίνουν, καθώς και θέματα που αφορούν τις δράσεις μας αλλά και τις επαφές μας με Δημο, Αρχαιολογία και Νομαρχία. Θα παρακαλούσαμε τα μέλη μας τα οποία έχουν έντυπα υπογραφών να τα φέρουν ώστε να γίνει μία πρώτη αποτίμηση του αριθμού που έχει μαζευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου