Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΔΑΣ"

ΚΑΣΤΡΟ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ....ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


05.06.10

Συνεχίζουν την προσπάθεια και την δυναμική τους παρουσία οι εθελοντές από την ομάδα που έχει συσταθεί για την προστασία και την ανάδειξη του Κάστρου της Χίου. Έτσι την Παρασκευή τα δραστήρια μέλη της ομάδας, σε μια συμβολική κίνηση και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος, καθάρισαν την θαλάσσια περιοχή ανατολικά του φρουρίου.

Στόχος της ομάδας είναι η ευαισθητοποίηση πολιτών και φορέων προκειμένου να διασωθεί και να αναδεχθεί ο κρυμμένος θησαυρός που έχουμε στο νησί μας και για το λόγο αυτό επιλέξαμε το σημείο αυτό προκειμένου αφενός να καθαρίσουμε την περιοχή και αφετέρου να στείλουμε το μήνυμα τόσο στους αρμόδιους όσο και σε όσους ενδιαφέρονται για το κάστρο» δηλώνουν τα μέλη της ομάδας που προτίθενται να συνεχίσουν τις κινήσεις αυτές και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων ενώ σκοπεύουν να διοργανώσουν και εθελοντικό καθαρισμό μέσα στον οικισμό του Κάστρου.



Τελευταία ανανέωση ( 05.06.10 )

http://www.tvpatrida.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3066&Itemid=74

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου